Shopping !

Beställt : )

 

Ska beställas :



Bilder lånade från : junkyard.se och nelly.com
Därifrån kommer alla kläder


All in !

Som sagt var det banken som gällde imorse. Skrev på lite papper och fick nycklarna till lägenheten, överlycklig !
SÅ jag har varit där två gånger idag, först för att målaren skulle komma dit och Joanna och Jennie var nyfikna sen har jag varit där och rivit ner lite, skruvar ner hyllor som blev kvar osv.
Smartass som jag är fick jag mig en rejäl stöt när jag rev ner panelen och "råkade" pilla lite för mycket vid det uppskruvade elutaget.
Fick lite hjälp av Sebbe och Jocke.... vill ju inte ta åt mig all ära : )

Kian har varit hemma hos mormor medans jag var och fixade. När jag kom hem nattade hon honom med han blev såklart pigg när jag egentligen bara skulle säga godnatt. Så det blev en långt pratstund men sen somnade han gott till min "vackra sångröst"

Imorgon ska vi nog med till mammas jobb så Kian får leka av sig. På mammas lunch ska Joanna och jag gå och sola en sväng precis i närheten, det var längesen så det blir hur härligt som helst.
Joanna är min bästa vän, vad skulle jag göra utan henne?!

Igårnatt blev det lite nätshopping. Varför alltid på nätterna? Rastlös och shoppingsugen går inte ihop. Hittade iallfall en sida med jättetuffa barnkläder. Slänger upp lite plagg här strax :)

Kärlek börjar med bråk? :)

Här sitter man uppe trots att man borde lagt sig för längesen. Har blivit sent dom senaste kvällarna av någon anledning, men ska strax sova iallfall trots även om jag inte är de minsta trött.

Vi har haft en mysig dag på öppna förskolan idag. Var inte alls så många där idag men lika roligt för de hade barnen. Det blev en massa bus och lek och det största "bråket" vi mammor sett emellan Kian och Nadja. Kian satt med en leksak som Nadja ville ha. Och de riktigt började slåss när båda ville ha den.
Märks att det inte är nå dagisbarn dedär. Att man inte riktigt har lärt sig att kunna samsas om grejer.
Barnen lugnade sig till slut och lekte på jättefint, så länge vi mammor inte visade oss, då blir de bara stöddiga mot varandra.
Pyssel blev det också. Kian målade en påskägg som han redan idag ville lägga godis i, men det får vänta!
Ska se om han har tålamod att leta efter ägget på lördag, känner jag honom rätt blir han nog bara tokig och ber mig ge honom ägget :)

Han somnade i bra tid ikväll. Han är en kvällsmänniska annars. Men har märkt att hans 10 timmar per natt inte alls räcker. Så nu får vi se om humöret blir bättre och han inte går runt trött hela eftermiddagarna. Om han nu inte vill upp fem imorgon bitti.
Imorgon ska vi till banken och ta emot lägenhetsnycklarna.. jag är så glad !






På g!

Dagen började med lite filmmys och frukost i soffan som vanligt.
Mamma hade tjingat Kian idag för hon ville så gärna ta med honom till öppna förskolan. Dom hade nog roligare än jag : ) jag roade mig med att börja plocka i förrådet... måste ju göras och riktigt tråkigt var det dessutom.
Har iallfall packat ihop och sorteras vad som ska slängas och inte.

Lilleman somnade sent.. som vanligt nuförtiden! Men så go han är! Pratar och pratar till han till slut säger - Nej nu ska jag vara tyst. Och sen somnar han..

Imorgon ska i till öppna förskolan och där brukar man ju bli kvar ett tag. Så tisdagarna är alltid fullbokade men det gillas! Nu ska jag springa ner i tvättstugan och hämta det sista innan läggdags... pussohej!


Helgen utan killen i mitt liv

Min fredag spenderades med min vän Pilja i Fagersta, mycket trevligt var det! Kian var hemma hos mormor. På lördagsmorgonen ringde Joanna och ville att jag skulle komma på fest hos dom. Så det blev raka vägen till Hallstahammar. En hur bra kväll som helst, gott att äta, dricka, trevligt folk och en massa dans! Precis som det ska vara!
För första gången har jag allså varit utan min Kian en hel helg, två nätter. Det gick bra.. så roligt som jag faktiskt haft med mina fina vänner!

Men så mysigt att ha lillen hos mig igen! Han somnade sent ikväll. Var hemma hos mamma och pappa och åkte tillbaka till lägenheten ikväll. Har inte varit här på två veckor, då vi bodde hos mamma och pappa när dom var bortresta. Men nu vill jag inte bo här längre, jag vill flytta nu nu nu !!! Men på onsdag får jag nycklarna och det ska börja renoveras.

Ska försöka ladda upp lite bilder här innan jag somnar.. men först en dusch! Peace



Underbart!!!!!!

En riktigt härlig morgon!!! Sol och glatt humör hos oss! Idag leker livet så mycket det bara kan.
Bättre blir det när jag tänker på att mamma och pappa kommer hem imorgon och om exakt en vecka blir lägenheten min och vi sätter igång med renovering. Ja livet är bra underbart....

Idag blir de iallfall lite jobb, ser fram emot de! Så nu ska vi fixa lite lunch, sen ut i de fina vädret



Det ska bli mer av

Hej hopp! Hade världens huvusvärk inatt.. inte sovit bra alls. Jag mår iallfall bättre nu och har fått vila hela morgonen. Kian är på glatt humör och just nu dansar han omkring till sin nya skiva som vi köpte igår.

Hur trött jag än är ska vi iallafall ta oss till öppna förskolan idag. Kul för Kian att få leka med sina kompisar.
Det är något jag måste bli bättre på! Att gå till öppna förskolan fler dagar i veckan. Han behöver träfffa barn i större grupper för han går inte på dagis än. Han är en riktig retsticka på öppna förskolan mot dom andra barnen och hemma har han ju varendra sekunds uppmärksamhet. Jag tror han behöver leka med andra utan att jag är där hela tiden, även om jag sitter i samma rum.
Det stuntar han totalt i när han är inne i sin lek.
Nå dagis är inte aktuellt än iallfall, det blir nog antingen till augusti eller.. Januari... om jag får välja :))

Jaja nu ska vi äta frukost och börja fixa.. pussokram!

Trötter

Tröttare än tröttast. Kian har snurrat runt bredvid mig hela natten. Emellanåt har har skrikit efter att titta på film och välling, vilket inte är okej på nätterna. Han verkar iallfall vara utvilad.
Om ett tag ska vi ta en promenix och lämna Kian hos familjen Engelbertsson, jag ska mot jobbet.
Inte taggad, men piggnar nog på mig under dagen.

Pussokram

Allt och lite till

En lugn och skön morgon. Kian på strålande humör och jag börjar bli lite piggare nu. Vi har för första gången ätit havregrynsgröt till frukost.
Jag avskyr det, men fick för att Kian ska gilla de äta det jag med och hålla masken. Med lite sylt i tyckte Kian det var helt okej.. men inte sådär jättegott som han brukar säga om det han vekligen gillar.

Snart kommer iallfall min morbror hit en sväng på lite kaffe. Sen åker vi hem till Maja och umgås!
Till kvällen ska vi gå förbi affären och köpa en massa fredagsgott! Får passa på att riktigt njuta av den här kvällen, sen väntas det jobb både lördag och söndag.
Eftersom mina föräldrar är bortresta ska Kian vara hos Maja och hennes Jerry medans jag jobbar. Imorgon ska dom åka och bada med lilleman, kul!

Kian är så duktig på att prata och tar verkligen efter ord och meningar man själv brukar säga.
Igår när han låg nerbäddad i soffan och drack sin välling:

Kian - mamma kan du ligga här hos mig?
- såklart jag kan göra det
Kian - åh, du är så gullig mot mig.

Charmtrollet!


Pics!


btw

kameran och datorn vill inte samarbeta. Så när jag klurat ut hur man gör blir det massvis med pics!
Tjohej!

Världens bästa

En helt underbar dag med min fina vän och Kians gudmor Elina igår. Vi ses inte alls ofta men det ska de bli ändring på!
Vi började iallfall med att luncha på spicy, mums! Sen tog vi oss till busborgen.. jättekul var det tyckte Kian.. och vi.
Man blir som ett litet barn på nytt. Kian htitade en liten kompis där... han var 3 år och Kian sprang runt som en svans efter honom. Haha!
Så roligt att se.... Kom Kian så åker vi tillsammans sa den lille pojken till Kian men Kian som är lite försiktig av sig sa.. jag törs faktiskt inte, mamma får åka med... så roligt att höra hur dom små konverserar med varandra:)

Vi gick runt en sväng på stan tills dom stängde sen fikade vi innan Elinas buss skulle gå. Kians somnade i vagnen och sov vidare när jag la över honom i sängen...

När vi vaknade blev det frukost och direkt efter det målade Kian ett par tavlor.. en riktig konstnär..tavlorna får helt klart pryda vårat nya hem som förövrigt blir vårt om ca 2 veckor :)

Nu är det dags för lite vila och sen får vi se vad dagen bjuder på.

Öppna förskolan idag!

Snart kommer våra älskade vänner och hämtar oss. VI ska åka till öppna förskolan där barnen ska få leka av sig, och sen tillbaka till huset och leka vidare.
Vi har det riktigt bra här hemma. Men klart man saknar familjen en del.. det känns rätt tomt. När man annars inte har något för sig kan man alltid ringa mamma och umgås med henne. Men nu äre inte riktigt så.

Igår tog vi oss tiden och åkte hem till min mormor och hälsade på. Vi köpte med oss fika och blev kvar där en stund. Sen till stan för att möta Viktor. Det blev lite shopping. En adidasdress till Kian och lite tröjor och leggings till mig själv.. helnöjd!
Och en massa pyssel var det tänkt att vi skulle köpa. Målarfärg, glitter och målartavlor. Kian tycker nämligen jättemycket om att måla.
Men underbaringen Ingela kom förbi med allt det. Hur mycket grejer som helst hade hon hos sig som hon inte använde.. så nu kan det målas här hemma! Kostar ju en del med sånna grejer ananrs men kan bara säga TACK!


Nu ska vi fixa lite här hemma. Men återmkommer nog med lite bilder.. Idag hämtar jag kameran : )

Bäst!

Hej gott folk! Sämsta uppdateringen ever, menmen här är jag!
I förrgår åkte mina föräldrar till Usa för att hälsa på min syster eller som Kian säger - för att köpa carsbilar. Vi passar på att bo hemma i deras hus, hur skönt som helst måste jag säga. Att ha utrymme underlättar väldigt mycket och man blir inte lika rastlös.

Helgen har varit bra hittils. I fredags hade vi en lugn kväll bara jag och Kian.. fredagsmys på hög nivå med film och en massa godis!
Igår förmiddags tog vi en promenad hem till våra goda goda vänner och umgicks. Det blev ner på stan en sväng för att fika med Jerry och Maja, och så införskaffade jag Kian en gööör snygg dress.
Vi åkte tillbaka hem till familjen Engelbertsson där vi blev bjudna på mat, efter de ännu mer fika.
På kvällen fick vi för oss att följa med dom till några vänner för att kika melodifestivalen, måste dock klaga på svenskarnas val!
Visst är det en fin låt. Men hur tråkig och livlös är den inte?!
Vi kom hem sent, runt 12 tiden. Men Kian somnade som en stock och sov till 9 imorse.

Nu ska vi fixa iordning oss sen åka till några otroligt saknade vänner... hörs sen! PUSS

cause i have a bad day / Kian

Man kan inte ha en bra dag varje dag! Så är det.
Kian har sen han vaknade bara trotsat, gnällt och tjatat på allt och ingenting.
Han gör allt han vet är fel... vägrar plocka undan det han stökar ner. Men alla har vi dåliga dagar! Sen ska vi iallfall ut i det fina vädret... och sen väntas lite jobb. Det här blir nog en bra dag till slut !
Jag är iallfall glad.... det här vädret gör en stor skillnad för humöret.




Nattttti

Jag är fortfarande uppe, trots att jag var uppe redan halv 5 imorse. På jobbet gick det prima och tiden bara flög iväg. Vips så var jag hemma hos min favvokille igen, han sprang emot mig och gav mig en bamsekram..... så man bara fylls av kärlek ! Hann bara in och vända sen åkte vi med hem till lillasyster och hälsade på med lite fika.
Sen hem igen där vi bara hann leka innan alla kvällssysslor skulle göras.
Kian fick somna till en film... mysfaktor!

Imorn får vi se vad dagen bjuder på... ska nog till öppna förskolan en sväng iallfall. Sen ska jag ner på stan och köpa lite hårfärg.. vill få det ljusare nu till våren. Men mitt hår lever verkligen sitt eget liv.. medans den ena sidan drar åt sig massor av färg drar den andra inte åt sig någonting... vet inte vad det kan beror på.. men krångligt kan ni nog förstå att det är när man satt hos frissan en och en halv dag för att få det lite mellanbunt sist...
Aja får se om det fixar sig nu, bara inte håret faller av.

Jaja nu ska jag iallfall snart sova. Så otroligt skönt att vakna upp och vara utvilad...
Pussokram!


God morgon!

Jag råkade visst somna när jag nattade lilleman. Pigg kan man väl knappast kalla mig, men somna om kunde jag inte heller. Det första jag fick göra var att springa ner och hämta tvätten sen igår.
Så nu ska det vikas och mycket mer hinner jag nog inte innan Kian kliver upp. Sen väntas det jobb!

Vi har ju godis!

Hallådär. Vi har haft en toppenfredag..
Var till busborgen med Joanna och Isak. Mycket folk var det som väntat. Barnen var lite småförsiktiga till en början. Men efter lite eller snarare massa gott fika i magen blev de bättre och killarna busade på! Ja vi mammor bör öva både kondition och balans : ) vi ligger långt efter.
Barnen var iallafall nöjda och färdiglekta när vi skulle åka. Kanske var det godispåsen vi sa att vi skulle köpa på hemvägen som lockade : )

På kvällen har vi haft riktigt fredagsmys! Under täcken i soffan med godisskålen har vi tittat på Emil i Lönneberga.


Kian är ingen storätare när de gäller något. Han åt ett par godisar sen låg han utslagen i soffan och jag frågade

Ska du inte äta mer godis?
Kian - jag är ju så mätt nu mamma
Men du har ju bara ätit två godisar
Kian - Jag kan äta godis en annan dag
Ja Imorgonkväll får vi godis hos mormor tror jag
Kian .....blir tyst...... jag behöver ingen frukost sen, jag har ju faktiskt godis.


Jag ler så mycket inombords av hans härliga kommentarer... och med attityden han säger de.. världens goaste och charmigaste. Tänk att han är min!

Kanske lite mer shopping?

Har sovit galet gott inatt. Bara sovmorgon som fattades. Nu ska vi äta frukost, duscha och göra iodning oss. Senare ska vi åka med Ellen och Jenny till en butik en bekant tjej nyligen öppnat.
Det är en butik med kläder och lite countryprylar, min favoritstil. Hoppas man hittar ngt.

Nu är någon hungrig.. lilleman gapar fuuuuukost : ) hej å hå!

När man blir rättad av sin tvååring :)

Jag sitter fortfarande uppe och har bara mig själv att skylla. Men jag somnade som vanligt nuförtiden när jag nattade Kian och vaknade 2 timmar senare.. är inte alls trött, åtminnstone inte så trött som jag borde vara vid den här tiden.

Imorse kom iallfall våra efterlängtade vänner Joanna och Isak hit, barnen fick leka för första gången på länge. Annars är vi mästare på att ta en runda på stan för shopping eller liknande, som barnen tycker är sååå kul...not...
De fick iallfall leka av sig och så blev det lunch innan dom var tvunga att åka hem.
På fredag har vi planerat in busborgen med barnen, hur kul som helst!

När dom åkt drog vi oss mot Ikea för att kika lite möbler till nya lägisen. Men med min och mammas vanliga tur fick vi höra när vi precis kom dit att dom stängt p.ga all snö på taket... Varken jag eller mamma har körkort så det är ju inte de lättaste att ta sig hemåt. Vi roade oss iallfall med lite småhandling.
Blev lite smink och hårfärg till mig. Till Kian blev de en bil och en film, madagaskar, som vi kikat på ikväll.
Åt gott på Pizza hut gjorde vi också, och ännu godare blir det när mamma är snäll och maten gratis : )

Det är så himla roligt att konversera med Kian... Kan låta ungefär såhär

Visst har vi haft en bra dag?
Kian - Ja mormor köpte jety (en carsbil) till mig.
Tyckte du om maten på Pizza hut då?
Kian - Nej mamma du sa fel. Bara pizzerian, hatten har man på huvet. Nu tokar du med mig mamma.

Tur man har någon som rättar en :)


hey!

Vaknade upp hos mamma och pappa imorse. Vi sov där två nätter, mysigt!
Tidigt imorse åkte vi hem. Kian var överlycklig över att få se sina bilar igen eller som han säger - Bilarna har nog saknat mig : )

Det blev en snabbstädning och sen bara en massa bus, för att sen gå till öppna förskolan. Kian ville verkligen inte dit idag.. han är ofta så nöjd med att vara hemma. Hemmakär är det rätta ordet för honom. Men att sitta hemma en hel dag är ju inte vidare kul.. så efter lite bök kom vi dit ändå.
Väl där hade han jätteroligt.. mycket trots och tjafs med andra barn emellanåt... han är en riktigt envis kille.
Men samtidigt är han i den åldern när alla möjliga gränser som testas.. bara hoppas den här trotsen försvinner snart sen är de bara att invänta nästa.. haha !

För det mesta är han faktiskt världens mest kärleksfulla Kian. Han vill ofta sitta och prata om hur mycket han tycker om alla i sin närhet när det låter ungefär såhär - jag älskar dig mamma, älskar moffa, älskar mommo, älskar becca, älskar Julia, vem älskar jag mer?
Han är min goding som jag älskar över allt!

Nu blire att kika lite tv.. sen väntar sängen. Imorgon kommer Joanna och Isak hit och umgås. Senare blir de ikea för att kika ut lite nya möbler till nya lägenheten som förövrigt kommer ta tid att flytta till. Det blir helrenovering.. men inte mig emot. En lägenhet precis som jag vill ha den.. mums!

Godnattpuss!



RSS 2.0