En härlig fredag blir de

Precis när vi skulle ge oss ut för lite shopping och fika på stan och kom utanför dörren insåg jag, vagnen är borta.. inte borta men pappa hade glömt lämna den imorse när han kom med Kian.
Eftersom vi redan bökat på oss med alla lager kläder frågade jag om Kian ville ut ändå men att han fick gå själv, men de ville han.
Vi tog en liten promenad och hoppade på bussen mot stan. Blev lite shopping.
En klänning, duk och ljuslykta till köket, örhängen och såklart en carsbil till lillemannen. Det förtjänade han när han var så duktig att ränna runt med mamma i äffärer utan att klaga.
Mamma mötte upp oss på stan och vi tog en fika, en mysig dag helt enkelt!

Imorgon ska vi hem till mamma tidigt. Min mormor kommer och hälsar på också : ) det är fredag och vi ska äta en varsin kebab m bröd.. som jag längtat : )
Och på kvällen kommer Jenny hit. Vi ska laga lite käk, dricka gott och förmodligen blir det utgång efter de. Lilleman ska vara hos morfar.. jag ska se till att köpa en stor godispåse till Kian... de har jag lovat :)



Kian med sin cars-samling som han är så stolt över!


Glatt humör

Kian sov hos mina föräldrar igår och jag kunde fixa med målningen i lugn och ro. Vid 8 tiden imorse kom en glad liten skit hem! Hej mamma skrek han och gav mig en stor kram.
Det var bara att hoppa upp ur sängen/soffan och göra iordning lite frukost..

Just nu tittar han på lite Emil. Vi ska äta och göra oss iordning alldeles strax sen ska vi till Jennys lya och kika på hur det går med hennes renovering. Efter de åker vi ner och handlar lite inredningsprylar till min nymålade och fina hall : ))

Btw ringde jag och beställde en ny soffa idag.. så nu ska jag tjata på papsen att han kör hem den så kanske jag har den här innan nästa vecka : ))

Pics!
















Måla hall

Igår hade vi en trevlans dag på öppna. Efter det åkte vi iväg och köpte färg.. nu skulle jag ta tag i ommålningen av hallen som jag länge tänkt. Köpte en helvit färg och jag har bara målat två gånger hittils. Hade mörkbrunt innan så det behöver målar fler gånger. Men det ser ut att bli riktigt bra! Ska måla ikväll också om jag hinner efter jobbet.

Börjar om 2 timmar. Känns inge kul att behöva ta sig ut i det här ovädret.. det får helt enkelt bli en heldag inomhus..

Får se om jag kanske låter Kian sova hos mormor och morfar ikväll.. han blev lite störd av mitt målande igår när han skulle sova och att måla när han är vaken är inte ett alternativ.
Kian och målarfärg.. det kan inte bli annat än att han skulle måla allt vitt.. förutom väggarna : )

Nu blir de lite lek innan vi ger oss iväg.. bilder kommer ikväll : ) hejpa!


Godmorgon i stugan

Somnade lite för sent igår men känner mig ändå pigg idag. Lilleman är på topp.... sitter just nu i sitt rum och leker så fint så.
Jag ska göra iordning lite frukost och sen ska vi hoppa i ett bad båda två.. Kian har tröttnat på att bada annars, men badar vi tillsammans kan han sitta där i hur länge som helst.
När jag frågade om han ville bada så frågade han mig om jag var smutsig.. ja mamma är smutsig i håret.. då säger han mamma måste tvätta håret men Kian är inte smutsig i håret, bara kroppen.
Ja han gillar inte att tvätta håret, det brukar gå bra men han gillar det inte för fem öre.

Som sagt blir de öppna förskolan senare.. dock sov vi lite för länge för att hinna till mamma.. t y p i sk t




Helnöjd :)

Imose blev de en sovmorgon. Vi vaknade nog inte förrän strax innan 9 och jag klagar inte alls. Någon timme senare började det droppa in folk : ) hihi! Nej men vi var hemma hos mamma och hon hade bjudit över lite mammor med deras barn som brukar hålla till på hennes barn. Till min förväning höll alla 5 barnen sams hela tiden och samsades om alla grejer. Riktigt mysit och Kian var glad som fick leka med lite kompisar och stoltsera med sina bilar ( som han glatt lånade ut idag )

Efter besök var vi lite trötta och la oss i soffan framför pippi långstrump för att därefter åka ut och handla lite.
Och vet ni vad jag fick med mig? eller fick med men har beställt iallfall:) Jo en kyl/frys i rostfritt.. hur glad som helst. Därefter åkte vi vidare och köpte en kökslampa som jag är helnöjd med.. nu behöver den bara justeras i taket.. för just nu hänger den så långt ifrån mitten på bordet man kan komma. En soffa hittade jag också som jag förmodligen ska beställa.
Även en storhandling gjordes innan vi fick skjuts hem!

Imorn är det öppna förskolan som gäller. Först mammas (om vi kommer upp i tid) och efter de skallberget. Sen funderar jag på att åka och köpa färg till min hall som jag tänkte måla vit.... ska jag bo kvar här ett tag till ska jag minsann göra om precis såsom jag vill ha de : ) punkt slut.

Men nu ska det plockas lite här sen tänkte jag avsluta kvällen med lite hårinpack och ansiktsmask.
Pussgodnatt!


Hoho

Jobbat klart för den här helgen då..... nu får vi se är om de blir jobb i veckan.. hoppas på att jag blir inringd någon dag iallafall.
Jag måste verkligen börja jobba mer än jag gör.. men tänker minsann inte byta jobb (ÄN!) för jag trivs så bra med mitt.. Däremot ska jag ringa om att få bli kontaktperson.. det gäller inte mycket pengar men alltid något. Och det är min grej att ta sånna uppdrag känner jag.
I framtiden ska jag absolut jobba med något åt det hållet som jag gör nu.

Lägenhetsvisningen var spännande... en riktig fräsch och ful lägenhet. Haha ja allså skicket var riktigt bra.. men fula tapeter, golv, köksluckor osv. Och jag är inte den som kan flytta in som det är, utan det ska vara som jag vill ha det innan jag flyttar in! Strukturtapet i en hel lägenhet är väl itne de roligaste att fixa iordning precis.
Området är helt perfekt.. en liten innergård och lekpark precis utanför fönstet.. 50 meter till en stor lekpark och pulkabacke på vintern.
Men det klickade inte riktigt, antar att det är för mycket jobb... bara att leta vidare..

Ikväll har vi kikat på "i en annan del av köping" Favoritprogrammet som alltid får en på gott humör. Imorgon kommer Kians kompisar hit och leker på förmiddagen, sen ska jag åka och leta ny kökslampa för min har jag sålt... det blir en bra dag!


Jag är redo att flytta

Utvilad och snart redo att jobba... senare ska vi iväg på en lägenhetsvisning här på gryta.. woho! Jag hoppas verkligen på att få flytta till större snart även om det inte blir det här stället. Men klart man hoppas!

Puss!

Hemma hos bästa mami

Var tänkt att vi skulle ner på stan och köpa en ny kökslampa och äta med mamma på stan. Men på väg dit mådde jag inte vidare bra, ont i kroppen och orkeslös så vi vände om oh tog bussen hem till mamma istället. Så nu sitter vi här.. har tryckt i oss lite kebab med bröd och just nu är jag så mätt att jag inte kan resa mig från soffan. Kian och mormor tittar på cars på youtube.. favoritsysselsättning... Ikväll blir det bara myskväll här. Sen blir det jobb hela helgen.. 12 timmars jobb imorgon.. och så jobb på söndag.. men jag har ju inte jobbat speciellt mycket nu heller, måste ta igen när jag kan : )

Grymt!




Jag har hittat min typ av träning.. finally!

Afrodansen var nog den roligaste träning jag varit på någonsin. Jag är helt slut i hela kroppen!! Kändes inte riktigt som träning när man väl var där.. det var liksom FÖR kul. Och jag kände mig inte speciellt trött i kroppen heller.
Men nu har jag värk i varenda muskel i kroppen.... tyder på träning : )
Känner att jag förmodligen kommer ha rejäl träningvärk imorn..

Kian hade kul med sin morfar och ville inte alls att han skulle gå hem. Morfar ska stanna, bara mormor ska åka hem sa han... lillfisen. Som jag gjort de senaste kvällarna somnade jag bredvid honom och vaknade nån timme senare... det liksom bara blir så.. även om jag tänker jag ska inte somna, jag ska inte somna.. sen vips snark!

Imorn blir de en morgonpromenad.. tänkte gå affärn och köpa lite frallor och annat gott till frukost för just nu ekar det i kylskåpet.

Nu blir de tvtitt sen ett försök till att somna.. pussokram!



Hemma-fix-dag

Känner mig helt slut i kroppen just nu. Har storstädat härhemma så det är skinande rent.. inte riktigt men nästan... Tänk att man aldrig får till den där glansen som dom får i tv.. jag skulle gärna vilja veta hur dom bär sig åt?! :)
Tvätten håller jag också på att fixa med, så nu äre sista maskinen.. sen bara att vika alltihop, det värsta!

Jag hade tänkt att jag och Kian skulle ta oss till pizzerian som belöning för vårt hårda arbete lite senare. Men nu har jag pratat med mamsen och det blir afrodans istället : ) Morfarjörgen kommer hit och leker med Kian sålänge..

Nu tittar Kian på lite film och jag ska rensa i några skåp : ) heja mig!




I'm back

Nu är det nog på tiden att man uppdaterar här igen : )
Vår helg var toppen och fullspäckad dessutom. Åkte till min vän Pilja i fagersta i fredags och umgicks... på morgonen försov vi oss såklart och jag skulle med tåget tidigt. För att möta mina föräldrar som haft Kian hos sig. Vi åkte direkt iväg på barnkalas hos Isak som fyllde två! Det fikades, busades, snackades, pussades, bråkades ja precis som ett barnkalas ska vara :)

Idag tog vi oss till kyrkan på förmiddagen.. Kian ville mest vara utanför och så fick de bli! Efter de åkte familj och släkt hem till mina föräldrar för att fira lillasyster Julia som spikade 19 bast idag.. är så tacksam för att äntligen se min syster vara så glad och må bra.
För bara några månader sen mådde hon inte alls bra, fylld av ångest och oro.. Nu satt hon och fikade med oss, drack sitt kaffe, la pussel var en riktigt lycklig nittonåring....

Imorgon ska vi till öppna förskolan och träffa vänner på förmiddagen. Får se vad resten av dagen bjuder på...

Ska försöka sova nu ( lyckades somna bredvid lilleman och vaknade två timmar senare nämligen ) Så nej inte är jag speciellt trött, men imorgon antar jag!

Pussgodnatt!


Hos föräldrarna

Vi har en lugn dag i mammas och pappas hus. Så mycket bättre att vara här än i lägenheten.. man mår inte alls bra av att sitta inne i så litet utrymme. Vi har suttit och kikat en massa carsbilar på tradera.. har hittat en del som jag tror jag ska klicka hem :) vi får aldrig nog :) Just nu tittar lilleman på Nils Karlsson Pyssling medans jag har städat lite här.... Snart ska vi ut på en promenad.. skönt att komma ut en trots skitväder.
Lite frisk luft skadar aldrig...

aja, åter till städning. hejsvejs!

Tisdagskvällen, riktigt bra må jag säga

Haft en toppenkväll med Jenny och Lovisa, god mat och dryck och en massa snack! : ) tack för det! Kian också såklart..  han var på sitt bästa humör och somnade inte förrän halv 11 ikväll, men självklart vill han vara med där det händer : )


Kian pose


Bus

Vi har haft några härliga dagar på senaste : ) Igår var Kians kompis Nadja här och sov kvar medans hennes mamma skulle åka och dansa : ) Gick superbra och barnen höll sams (för de mesta) Dom somnade hur bra som helst.. men lagom trött dagen efter. Kian bestämde sig för att vara vaken mellan 12-3 mitt i natten. Hade han fått välja så hade han väckt Nadja, och det gjorde han. Men hon somnade som tur var om och jag och Kian låg och kikade på tv. Nadjas mamma kom hit igår och blev kvar hela dagen. Barnen var riktigt busiga och vi mammor trötta.

Idag blir de ännu mera bus! Vi ska om en stund till öppna förskolan... Kian är överlycklig : )







Mys med vänner!

En mysig eftermiddag hade vi och våra kära vänner. När dom kom fick barnen bekanta sig lite med varann... det var så länge sen sist ! Kian cars token visade upp alla sina bilar för sin carstokiga kompis. Förvånande hur bra de kunde samsas om bilarna!
Vi gjorde iordning tacos och förväntade oss en riktig mysig måltid.. men icke! Det kladdades, kastades, spottades... ja under bordet var det nog minst två måltider som låg.. och vi mammor hade klart fullt upp med att hålla barnen skapligt rena. Det slutade iallafall med att Kian fick hoppa i badet och att en bajsblöja skulle bytas : ) precis såsom det ska vara : ))

Busbarnen fick titta på film efter det så vi skulle få en lugn stund. Dom lekte för det mesta och det gick bra. Kian har annars en tendens till att vara lite elak mot andra barn som är mindre.. ( då jag är med, eftersom jag måste testas)

En helmysig dag som helt klart ska göras om inom kort!!

Idag har det varit jobb... rätt trist med tankte på det här skitvädret. En sak om det vore mindre än 10 minus, då kunde man åtminstone åkt lite pulka eller tagit kortare promenader.. men inte ens de går i de här vädret.

Nu ska vi frossa i mammas tacogratäng, mums!



Längta!

Inte någon händelserik dag precis.. kylan ligger kvar och man vill inte ens gå utanför dörren. Trist att sitta inne så mycket som på senaste.. man blir aningen rastlös.
Kian går det ingen nöd på sålänge han får titta på film och leka med sina bilar. Men imorgon kommer äntligen våra kära vänner Joanna och Isak hit : )))
Vi tänkte bjuda på lite tacos bara njuta av gott sällskap..

Blir bilder imorn istället. datorn vill inte som jag vill just nu...godnatter!


Mysungen min!

Mysig morgon. Vi vaknade runt 7 och Kian drack sin morgonvälling. Sen var han så mysig att vi bara låg och drog oss fram till klockan 9. Väl uppe blev det frukost och ett bad för lilleman tills han ropade - mamma titta vad jag gör, det är jätte roligt. Då hade han duschat ner precis allt i hela badrummet.. mattan, handdukar osv : ) haha jag får skylla mig själv som satt i telefon och inte hade någon koll.

Om några timmar är det jobbaom gäller, ska jobba fram till 19 ikväll. Får se vad man ska hitta på idag, olidligt kallt ute.. går inte ens att vara ute små stunder i den här kylan.. BRR

Sen får vi se vad kvällen bjuder på : )




Feting!


Myskväll!

Som sagt var vi hem till Jenny och hennes dotter Nadja idag. Vi trodde barnen skulle bli superglada över att se varandra eftersom det var ett tag sen sist. Där hade vi fel! Eller glada blev dom väl, men inte kunde dom samsas om en enda leksak idag... när den ena äntligen lugnat ner sig och slutat skrika var det den andras tur : ) Mot slutet lekte dom fint.. men vi blev tvunga att gå mot tåget, eller rättare sagt springa.
Att springa med vagn när det är halt och man är stressad iklädd tights och utan vantar är ingen hit kan jag säga...
Vi hann iallafall med tåget och därefter gick vi hem till Josef och hämtade några paket som mostersyster Beccy hade skickat med från Usa. Kian fick en liten ryggsäck som hon proppat med en tröja, klistermärken, pennor, strumpor : ) hur nöjd blev han inte då.... oj vad mycket grejer sa han själv : )

Jag fick ett par fina leggins och två tröjor.. allt var superfint (på till och med!) Tack min fina syster för det!!

Ikväll blir det lungt... ska kleta på mig lite ansiktsmask, tända ljus och ta ett långt bad! Skönt!
Imorn väntar jobb hela dagen...

Hörs sen med vääärldens fetaste låt!!!


Lek med buddies

Vaknade runt 9.. har duschat och tvingat i lille Kian lite frukost. Som förövrigt inte äter någe alls längre, om han får bestämma.
Nu ska vi strax klä på oss och göra oss iordning och lite senare ska vi hem till Jenny och Nadja och umgås.
Det blir nog bara lungt inomhus.. många minusgrader ute.. inte alls coolt..
Det gäller att klä sig varmt.

Men vi hörs senare, med bilder då också : ) kramis!

Det är inte onsdag.. det är lördag!

Vaknade klockan 11 imorse hos mamma och pappa. Fick en härlig sovmorgon.. men hann inte mer än att slänga på mig kläder, äta frukost och pussa på Kian innan jag skulle iväg och jobba lite.. hade det supermysigt med en lunch på pizzerian och lek hemma hos mig.

Jenny och Lovisa kom hit, så efter jobbet åkte vi ner till stan och åt spicy... det är väldigt gott som Kian säger.
Skönt att a åka iväg en sväng på kvällen, få i sig lite mat och snacka.

När vi kom hem försökte jag lägga Kian.. som totalvägrade. Han bara skrek åt mig att han inte ville sova.. och varje gång jag gick ut ur rummet ropade han snälla mamma kom. Vi gick in och sjöng lite. Rätt som det var kom jag på att det inte var onsdag som jag trodde ( brukar alltid jobba på onsdagar annars med den grabb jag var med idag) utan det var ju faktiskt lördag.
Jag frågade Kian om vi skulle gå ut till soffan istället. Så jag plockade fram lite lördagsgott, chips och kakor var det vi hade hemma : ) Han blev så glad så.
Självklart blir man sur om man missar lördagsmyset ;)
Efter någon timme försökte jag lägga honom igen, och det tog sin tid.. Men nu sover han gott iallfall :)

Imorgon ska jag jobba igen hos en ny familj : ) och Kian ska leka med sin mormor och morfar som vanligt. Vi ska försöka övertala morfar att åka till badhuset.. det var längesen han fick bada sist.

Slänger in lite bilder från de senaste dagarna :)


Kian med pappa Bazze


Nyårs firande med dom där :))


Ge mamma ett leende :)


Happy new year !

Jag hade ett trevligt nyår må jag säga! 2 sköna grabbar från fagersta kom hit och gjorde mig sällskap. Jag var inte alls sugen på att gå ut som resten av västerås.
Vi tog det lugnt hos mig med dricka och snack. 12-slaget trodde vi skulle behöva firas i en taxi, men det slapp vi iallfall.
Grannen höll i en fest, så man slant in där då och då..... Ellen klippan var där också och gjorde min kväll.

Imorse var det knappt att man tog sig upp. Somnade på morgonkvisten och drog oss nog inte ur soffan på bra många timmar. Det spelades buzz och memory : ) Dom åkte hem mot kvällen och jag kunde äntligen komma hem till goKian som man som vanligt saknar när man är utan honom en hel natt + mer. Jag fick en låång kram och en massa pussar..

Bilder kommer senare... imorgon förhoppningsvis : )

RSS 2.0