Julklappar!

Har jobbat under hela dagen. Vi har haft en lugn dag i övrigt.. Kian har gnällt precis hela dagen, inte alls kul. Men precis innan han skulle sova blev han på sitt bästa humör och jättegosig! Men han ligger iallafall snällt i sin säng nu och kommer nog somna när som helst.

Mamma och jag ska kika på någon film strax. Jag ska göra mig en kopp te och en macka och bara sitta här hela kvällen. Imorgon ska jag faktiskt till erikslund har jag tänkt för att handla de sista julklapparna, barnfri, i lugn och ro.


Nu ska jag hitta något att köpa till Kians pappa, Joanna, Isak, lillasyster och min mormor. Frågan är vad man ska köpa?!

  • Mamma - check
  • Pappa - check
  • Rebecca - check
  • Lena - check
  • Kian - check ( lite kvar att handla)

Min kille

Ikväll blev vi bjudna på kvällsmat hemma hos Ellinor och Lina. Det var trevligt! Var kvar där ett par timmar innan vi drog oss hemåt. Kian har inte alls varit på bra humör idag, iallfall inte på kvällen. Han gråter för minsta lilla, om jag går till ett annat rum, om något inte blir som han vill, om jag säger åt honom att göra något han inte känner för just då. Kanske beror det på att han varit lite sjuk de senaste dagarna, eller så kanske han har kommit in i en gråta-för-allt period.
Han la sig utan protester, la ut sina bilar från sängen innan han somnade dessutom. Han har nog insett att det inte är speciellt bekvämt att ha 20 bilar vid sig (då han ligger på hälften dessutom) 

Uppdaterar om en stund. Då kommer gamla godingar läggas in : )

Ha en skön kväll! Pussokram

Morgonmys!

Vi sitter i soffan och kikar på hitta nemo just nu, lillemans nya favorit-film. Vi båda mår mycket bättre idag, bara lite förkylda.. det är alltid som värst på morgnarna och precis innan man ska lägga sig, men nu börjar jag kunna andas normalt igen, det vill säga genom näsan :) haha.
Jag ska iallfall jobba idag... har planerat en lugn dag med pepparkaksbak :) Det gillades iallfall sist av grabben jag jobbar med.

Hoppas vi blir helt krya snart så vi kan ut och träffa våra vänner snart. Det blir rätt långtråkigt att bara sitta inne i flera dagar.

Nu tjatas det om välling.. vi hörs senare!


Big sis!

Syster och jag.. många många år sen! Iallafall så saknar vi dig här hemma : )




Sjukstuga

Jag har inte sovit speciellt bra natt. Ont i halsen och förkyld när jag la mig vis 3 tiden. Känner mig fortfarande inte alls kry. Men vid halv 8 tiden var det bara att kliva upp med Kian. Han mår lite halvbra, var ialf inte varm när han vaknade. Nu ska vi försöka få i oss lite frukost..

Vi hörs!

Min lilla sjukling

Nu har min skrutt lagt sig. Han har haft en jobbig kväll med nästäppa, nysningar och feber. Det skär i mitt mammahjärta att behöva se honom se honom må såhär. Jag åkte iallafall hem till mina föräldrar ikväll. Jag gillar inte tanken på att sitta där ensam i min lägenhet ifall någonting skulle hända.
Jag vet inte riktigt hur jag hanterar allt heller. Kian har haft feber en gång tidigare men då hade jag ändå en pojkvän som hjälpte till, kom med råd och "stöttade"
Känns iallafall skönt att vara här. Kian fick i sig en banan innan han somnade. Jag hoppas att han kryar på sig inom kort.

Det blir iallfall en lugn dag imorn, som ni kanske förstår :)
Nu ska jag beställa lite julklappar till min mormor, syster och kians farmor : ) jag vet iallfall vad jag ska köpa nu.

Trött kille

Jag har en liten trött kille hemma.. när jag satte mig här la han sig i min famn och nu sover han. Han var helt slut lillkillen. Men åh vad mysigt det är.. minns inte när han sist somnade i min famn....Men det krampar lagom i armen.. nu slår jag mig ner framför tvn:)


Update

När jag väckte Kian var han alldeles varm.. feber och förkyld. Tycker så synd om min lilla kille. Men nu har han fått en alvedon och mår mycket bättre. Mycket mat och dryck har han också fått i sig, det känns iallafall bra!

Emilia ger sig på att baka, hujedamig!

Vissa dagar går verkligen långsamt. Det sägs ju att det brukar vara så när man har det tråkigt. Men så är inte fallet! Utan den här dagen går bara allmänt segt. Jag vill att den ska gå lite snabbare eftersom att jag tänkt att Kian och jag ska baka pepparkakor mot kvällen, der blir alltid lite mysgiare på kvällen. Vi var iallfall iväg imorse och köpte grejer till baket.
Får se vad Kian gillar att baka. Jag är ingen mästare själv så det är inget vi gör varje dag precis : ) men nu till jul ska jag banne mig kunna göra annat är pepparkakor och chockladbollar, haha!

Vi har iallfall haft en mysig dag. Gått en promenad, ätit lunch, ritat, målat och haft sångstund, ja det är vad vi hunnit med idag. Får se vad vi ska göra resten av dagen, men nu ska iallfall lilleman snart hoppa i sitt bad.


fartfylld dag

Vi har haft en riktig härlig dag. Hade en lugn morgon efter en jobbig natt. Kian sov men värre för mig! Tror inte jag somnade förräns 4. Senare gick vi till öppna förskolan. Där fikade, busade och pysslade vi. Jättemysigt! Jag längtar tills julpysslet nästa tisdag.. vore härligt med lite julkänsla :) På tal om jul har jag inte kommit särskilt långt med julklapparna. Köpt en varsin till mamma och pappa och ett par till Kian.. får tänka ut något bra till dom andra.

Mot förkvällen tog vi bussen hem till min faster och kusin lina. Kian och Lina riktigt gillar varandra. Hon är ju fortfarande liten så det är mest pussar och kramar. Men om något år kommer barnen nog ha riktigt roligt ihop :)
Kian är inte just nu speciellt förtjust i att leka med barn i sin egen ålder. Större barn och små bäbisar tycker han bättre om. Men det där hinner förändras.

Nu är det dags för lite kvällsfika.. mums!
Hörs godingar!


Piggare nu!

Idag har blivit en dag inomhus.. som sagt mådde jag inte så bra inatt/imorse och jag orkade inte ta mig ut. Direkt när jag vaknade började städningen.. det är ett extremt bra sätt att glömma bort hur man mår, ialf för mig. Lite energi hade jag i kroppen iallfall. Och även om jag inte hade städat hade jag ju inte får sitta still ändå.. då kallar lilleman mig för tråk mamma : ) haha men vi har haft sångstund, spex med utklädnad, lekt med bilar och kikat film emellanåt.

Det är iallfall fint här hemma nu.. och precis när allt var klart kom Joanna förbi. Vi tittade på film en stund och när Kian somnade färgade vi Joannas hår. Blev riktigt snyggt!
Hon hade köpt med sig baugetter och pålägg som vi mumsade med gott aptit också. Och efter det bara en massa prat! Hon åkte rätt nyligen och jag ska faktiskt sova snart.. rätt sliten utan sömn.

Men först lite bilder!!




Inte på topp

Puh vad trött jag är... somnade sent och har legat med migrän hela natten. Nu är dock illamåendet borta men huvudvärken sitter i.. jag hoppas på att Kian vill sova lite middag senare, vilket han iofs inte brukar göra. Men jag behöver vila en stund. Man kan inte vara på topp alla dagar.
Och just idag skulle min faster och lilla kusin Lina kommit hit, men vi ombokade tills imorn istället.

Kian har varit arg hela morgonen, han var trött han också. Men nu börjar han piggna på sig och är på bra humör..
Man får väl bara hoppas på att dagen går fort, eller ännu bättre, att huvuvärken går över.

Ska ladda upp lite bilder från de senaste dagarna nu och lägga in....hörs sen!




Favorit i repris

Jag sitter hemma hos mina föräldrar just nu. Vi har hämtat min lillasyster och på vägen dit gick vi in i leksaksaffären och letade efter ännu en cars bil till Kian. Den han ville ha fanns inte så det fick bli en annan. Men lika glad är han för de :)

Vi blir nog kvar här en stund, ska äta lite mat och gott. Sen åker vi iallfall hem.. Vi har inget planerat direkt. Det blir en lugn kväll och jag ska försöka få in lite rutiner i nattningen igen, att det inte ska bli så himlans sent som det blivit på senaste.

Nu ska jag bygga lite pussel med Jullan och Kian.. men först några favorit i repris








Godmorgon

Trodde vi skulle få en sovmorgon, men icke. Kian behövde inte så många timmars sömn inatt.. jag har iallfall hunnit bli lite pigg på de här timmarna. Om några timmar ska jag jobba, blir kul :) Vi ska på någon barnmässa på stan. Det är lite uppträdanden osv :) säkert uppskattat också.

Men nu blir de att laga lite tidig lunch, pusshej!

Emelie på besök!

Sitter här hemma och slöar.. Kian och jag gick ner på stan och mötte upp Emelie tidigare idag. Köpte med oss lite spicy och gick sen hem. Kian fick ta sig ett bad efter maten.. hela han såg ut som ett enda riskorn :)
När jag sa att han skulle bada sa han - Emelie ska också bada.
Sen klädde han av sig och sa - Emelie måste också klä av sig. Han nöjde sig iallfall med att hon satt bredvid... han stajlade, dansade och plaskade.. allt för hennes uppmärksamhet.. Kul att han minns henne trots att vi inte ses alltför ofta. Hon köpte dessutom en cars bil.. sarge, som han länge tjatat om.. där blev hon guld i hans ögon :)

Vi blir nog uppe ett tag till. Men imorgon ska jag iallfall jobba några timmar. Hade tänkt gå ut på kvällen, men det blev inte som jag tänkt mig utan det blir en lugn kväll istället.


Gamla minnen :)

Pappa har lagat våran gamla dator, där jag hade massvis med bilder där. Hur roligt som helst!
Vilka minnen som kommer upp. Bilder ifrån alla hemmafester, släktträffar, läger och bilder från min graviditet och förlossning. Det enda jobbiga att se var nog hur man förändrats utseendemässigt.... men det spelar iofs ingen roll för man klagade minst lika mycket då som nu : )

Kian sitter och Kikar på film, mamma lagar mat och jag sitter här :) När vi ätit ska vi ta en promenad hem, måste plockas undan lite för ikväll kommer min vän Emelie. Ska bli riktigt roligt att träffa henne. Hon har börjat en kurs här i Västerås och ska bo hos oss hela helgen.

Ska ta och göra lite nytta nu.. puss!



Segis

God morgon! Kian vaknade runt 8 tiden imorse. När jag skulle kliva upp tog det emot kan jag säga... träningsvärk i både ben och armar, heja mig. Riktigt trött var jag också. Men nu sitter vi här framför något barnprogram. Just nu är Kian mer inne i sitt pussel.
Föresten! Han var torr imorse när han vaknade.. och så fort han vaknade ville han gå på pottan.


Toppen!!

Guess what? Jag överlevde joggingturen..... men det var knappt. Usch så det kändes i benen den sista biten. Jag lyckades iallfall ta mig en runda 4-5 km i rask fart, för att vara jag :)
Sitter hemma hos mamma nu, och vi ska snart slå på en film och dricka lite te.  Lillkillen somnade för en liten stund sen och inatt är den första natten han somnar utan blöja. Kanske blir han torr på heltid snart.... han är så duktig min lilla kille.

Vi har iallfall haft två ljuvliga dagar hos Joanna och Isak. Det är så skönt att få komma dit för man känner sig alltid välkommen av hela familjen, de ställer upp, man pratar om allt... glad att vi har er!
Min tanke går till Isak som inte varit helt kry efter vaccinet...
Dags att slå sig till ro i soffan..bye!!


För första gången på länge...

Nu ikväll har jag varit och kikat på en ny soffa.. den vill jag ha och ska antagligen beställa den så är den hos oss om max ett par veckor ;) Efter det har vi storhandlat.

Nu är det dags för en joggingtur, puh så längesen..... får se hur långt man orkar, håll tummarna för att jag överlever rundan, det behöver jag;)

Hörs sen!


Pics

God morgon.. lite pics från igår! Hinner inte mer just nu, nu ska vi ta en promenad till bvc.
















Helmysig dag med nära och kära

Vi har haft en super mysig dag. När Joanna var iväg för att göra prov gick jag och barnen en till affären för att köpa lite att äta. Eftersom jag bara har en vagn fick de turas om att gå. Vi gick förbi lekparken en sväng också, men hann inte vara där länge innan det började spöregna. Dock var det inte bara jag som ville hem, barnen tyckte inte heller det var så mysigt.. Det var mysigare att sitta inne och kika på film i regnet.

Joanna kom hit sen och vi käkade mat och har umgåtts hela dagen. Hon åkte precis iväg en sväng men hon hämtar oss sen så sover vi kvar där inatt : ) Kian är lite trött just nu så jag ska försöka underhålla och hålla honom vaken tills hon kommer hit.

Dags för underhållning :) Men har massor med bilder att lägga upp ikväll på godingarna. Så kika in sen!

Fler videoklipp!

Föresten här kommer resten av filmklippen jag laddade upp igår.
Mammas goding !


Isak kommer och leker

Vi vaknade runt 8 tiden.. vi båda är pigga och tro det eller ej men jag somnade strax efter 12 igårkväll.
Snart kommer Isak hit och leker medans Joanna gör ett prov i skolan. Kian är jätteglad över att få träffa Isak igen och har glatt sagt att han ska låna ut sina bilar.. får se till han håller de ;)


Sång

Till moster :)


Dagens skojigheter

Vi har haft en riktigt härlig dag.. massa bus på förmiddagen och sen vidare till öppna förskolan. Barnen hade det riktigt roligt och roligast hade dom ju såklart precis innan vi skulle gå hemåt. Så är det alltid! Antar att det är för att nästan alla barn gått hem och man behöver liksom inte vara lika blyg och mammig då :)

Efter öppna gick vi hemåt, hann inte längre än att komma in och klä av oss, då ringde mamma och sa att dom var på väg. Vi var och kikade på Julias nya lägenhet.. det kommer bli superbra det där! Väl hemma igen blev det lite lek med bilarna och kvällsmat, sen läggdags för Kians del.
Han vaknade till för en stund sen och var alldeles varm. Trodde han fått feber. Men icke.. han hade på sig långärmat och byxor och täcke + att jag glömt stänga av hans element från imorse. Det var bara att ta på honom en tunnare pyjamas och öppna fönstret lite.. nu sover han gott igen :))

Laddar upp några härliga klipp strax :)



DUMMA MAMMA

Vi har haft en härlig dag med både ute och innelek. Man kan lungt säga att det tar emot att gå ut i detta väder, men samtidigt trist att bara sitta inne. Jag tog en rask promenad på 45 min och Kian var så duktig så att sitta i vagnen och roa sig själv. Innan hemgång gick vi förbi lekperken.. gungade åkte rutchkana.. ja sånt man gör i lekparken :) Ikväll har jag roat mig framför tvn.. haft räkfrossa i min ensamhet... men gott vare ;)

En ny sak Kian har börjat med är att istället för att bara skrika och gapa när han blir sur så säger han ifrån. Dumma mamma får man höra ett x antal gånger om dagen. Det tog emot att få höra det i början men nu är jag van. Gör ingen stor grej av det, men säger såklart åt honom.
Han säger det i pincip så fort han inte får som han vill.

Nu ska vi bada
Dumma mamma

Du måste äta lite mer mat
Dumma mamma

Sätt dig på pottan nu innan vi går ut
Dumma mamma

Nu är det läggdags
Nej dumma mamma

Får jag en godnattpuss?
Dumma mamma


Men något man får höra ännu mer är - tycker om dig mamma.
Då känner man sig rätt bra och har glömt alla dumma mamma som sägs under dagarna : )

Jag älskar dig min fina Kian!


Jag klagar inte över sovmorgnar

God morgon : ) Vi sov ända fram tills kvart i 11... hur skönt som helst att få sova, jag somnade nämligen inte förräns halv 4 inatt/morse.
Vi har inte hunnit med mer än frukost och ett bad. Vad som händer resten av dagen visar sig, vi har inget speciellt planerat. Ska iallfall efter lunch ut på en långpromenad.. passar nog på att gå till lekparken så lilleman får leka av dig också.


Lycka till dig

Pepp till dig V!
Den här gången tror och hoppas jag att du kommer klara det. Du har rätt inställning.. se nu till att lyssna på människorna runt om dig som bryr sig om dig men lyssna främst på dig själv. Du vet att du är en riktigt smart person som vet bättre.
Vi har valt att inte längre finnas i varandras liv...men, vi vill ändå önska dig all lycka! Vi tror på dig!





Vilken deal

Det tog sin lilla tid att lägga Kian ikväll. Han kom upp med jämna mellanrum och sa att han ville kissa på pottan. När han väl satt där ville han bara prata, pussas och kramas. Antar att han kommit på ännu en knep för att hålla sig vaken några extra minuter.
Men till slut fick jag nog och la honom i sin säng ändå, han blev hysterisk.
Fick vara ledsen en liten stund i sin säng men sen började han ropa - mamma jag är ledsen. Då gjorde det ont i mitt mammahjärta så jag gick in och nattade honom. Nu sover han gott iallfall, det är huvudsaken.

På vägen hem idag snackade pappa och jag ihop en deal. Eftersom jag vill tjäna lite extra pengar och han är en träningsnarkoman och antagligen vill ha en träningkompis, kom han med förslaget...att jag får 100 kronor per mil jag springer..... jag kan ju bara vinna på det?
Han vet att jag vill gå ner i vikt, men min lathet har tagit över. Jag är som ett litet barn man mutar med godis, men i min del pengar. Får se ifall det här knepet fungerar... slut på sötsaker... punkt slut.

 




Mina godingar Julia och Kian

Nu har jag jobbat färdigt för den här helgen, skönt! Har inga tider att jobba i veckan, men förmodligen ringer dom in mig. Men skönt att vi kan planera in lite planer. Jag hoppas på att vi åker till Fagersta och träffar Pilja och Emelie och att vi hinner med att åka till tuna-park för en shoppingdag.

Jag behöver verkligen nya kläder nu känner jag, eller har känt länge. Har inte prioriterat mig själv alls. Jag vet iallfall vad jag önskar mig i julklapp.. presentkort, presentkort och presentkort. Det känns bättre än pengar för min del. Annars glömmer jag ändå bort mig själv och köper grejer till Kian och hemmet, haha
Okej en till sak önskar jag mig... en crosstrainer eller vad det heter....



Lillasyster Julia är hemma nu också :) Hon är så go! Vilken förändring sen hon började med den nya medicinen... som en helt ny person, eller rättare sagt, som den glada Julia hon ska vara. Varken deprimerad eller ångestfylld längre... älskar dig sis!

Kian och Julia har lagt pussel tillsammans, vilket samarbete! Kian ger henne pusselbitar och hon lägger dom på rätt plats... Ibland får Kian hjälpa till och säger - Nej Julia. Där ska den vara. När hon lagt klart pusslet säger han Bra Julia!
Just nu tittar vi på carolas konsert på dvd. Både Jullan och Kian älskar musik och vi har rena rama discot här :)

Ska kika lite på nätet efter julklappar nu ;) inte långt kvar tills julen är här, jag bara älskar den!



Bara mössan kvar!

Kians fick en jacka och termobyxor av sin snälla morfar idag.. jackan gick i svart och limegrönt. Letar runt som en tok efter en mössa i limegrönt som matchar?
Var kan man hitta snygga unika mössor? Någon som vet?


Just hemma från jobbet

Jag har precis kommit hem från jobbet. Det har gått bra som alltid :) Lite tråkigt med det här vädret, regn och rusk. Det finns inte mycket att göra med barnen då man helst inte är ute flera timmar i det här vädret. Och inte finns det mycket valmöjligheter när det gäller inomhusaktiviteter. Badhus och busborgen är väl det som finns. Men på helgerna är det alldeles för mycket folk och jag tror att det lätt kan bli för mycket.´ Finns det några fler ställen att gå till här i västerås?

Jag sitter hemma hos mina föräldrar, ensam i mörkret. BUH Mina föräldrar är och hämtar Kian som har lekt med "moster" Maja medans jag har varit på jobbet. Dom hade haft det jättekul. Men nu längtar jag efter grabben. Vet inte vad vi ska hitta på ikväll. Mina föräldrar ska iväg till några vänner. Får se ifall vi stannar här eller ifall vi åker hem till oss. Dyker inte planer upp känns det som vi lika gärna kan stanna.

Min tanke går till dig Joanna!

Humor :)

Humor på högsta nivåå.. nja iaf min nivå :)


kärlek

Utan tvekan, en av de finaste låtar jag vet.... jag är så långt ifrån kär man kan komma.. men är den här igång ja, då är jag de... KÄR!


Kan vi köpa glass från glassbilen mamma?

Vi har slagit oss till ro i soffan nu. Det tar på krafterna att springa upp och ner med tvätt...hit och dit.
Kian fick en glass nu efter maten som han mumsar på... när jag frågade om han ville ha en glass frågade han om vi kunde köpa glass från glassbilen idag. Undrar ifall han vet att glassbilen kommer på fredagar.. Så nu har vi ännu en anledning att åka till mina föräldrar (det är dit glassbilen kommer på fredagar)

Ska nog ta mig en glass jag också och bänka mig framför Emil i Lönneberga : )


Pott-träning på hög nivå

Kian har börjat sova väldigt länge om morgnarna. Vaknar mellan 9-10... mamman är så nöjd så :)
Visserligen vaknar han om nätterna och är vaken någon halvtimme.
De senaste nätterna har han vaknat och ropat på mig med gråten i halsen. Han säger att han har kissat i sängen och blir jätteledsen. Vet inte riktigt varför han får för sig de.
Kan det bero på att han oftast går utan böja om dagarna, så när han känner att han kissat i blöjan på nätterna känns det som han kissat på sig? Jag vet inte riktigt.
Det här med pott träningen går hur bra som helst. Vi är ute kortare stunder och han klarar sig då galant utan blöja.

Bjöjfri på nätterna inom ett par månader hoppas jag på... tänk vad skönt att slippa handla blöjor ;)

Förövrigt så håller vi på att tvätta.. vi hade lyckats samla på oss massor med tvätt. Det är väl vad vi sysselsätter oss med hela eftermiddagen.. sen får vi se ifall Joanna och Isak har tid att ses idag, annars åker vi hem till mina föräldrar och har mysfredag.


Video

Jag lyckades.. en video från när Kian var runt 1 år och en från när Kian lekte med sin kompis Nadja.
Var tar tiden vägen?




vaccineras eller inte?

Puh vad det snackas om det här med att vaccineras mot den nya influensan eller inte? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag som jobbar inom vården har ju möjlighet att bara slå ett samtal och få det gjort.
Om jag nu gör det, så är det ju för att skydda Kian..och andra barn såklart.. men vore det endast för min egen skull hade jag inte gjort det.
Nu när Kian inte går på dagis är ju smittorisken inte lika stor iallfall. Och jag ska i fortsättningen se till att inte ränna runt på stan alltför ofta.. man får vara lite extra försiktig bara. Samtidigt kan man ju inte stänga in sig helt, det skulle oss tokiga!

Ifallfall, de där videoinläggen jag snackade om.. någon vänlig själ som kan berätta för en nybörjare hur man fixar in dom här? aja jag ska klura lite till...

Jag trivs med oss två

Vilken härlig dag vi har haft..... trots en hel dag inomhus. Annars brukar vi båda bli rätt trötta och rastlösa.
Förutom den lilla promenad vi tog till affären. Hade ingen mat hemma som jag var sugen på så vi gick och köpte grejer till korvstoganoff : ) Riktigt gott!

Det slog mig vid matbordet hur underbart jag tycker mitt liv är. För ett halvår sen levde vi ihop med Viktor. Jag hade blivit van med det livet, ett "familjeliv". Men jag kan utan tvekan säga att jag idag ser våran lilla familj ha ett bättre familjeliv. Mycket gör ju en underbar familj och vänner runt omkring oss som alltid ställer upp!
På tal om goda vänner saknar vi Isak och Joanna. Hoppas dom har tid för oss imorn : )

Kika in igen om en stund.. ska försöka mig på att ladda upp lite videos.
Heipa

hemmamysdag i trist väder

Vilktn tråkväder vi har. Här hemma har vi inte fått mycket gjort. Vi har mest legat under Kians täcke och pratat, tittat i böcker, i leksakskatalogen, och haft sångstund. Kian vet precis hur sångerna går, för såfort jag sjunger lite annorlunda mot vad mormor eller Lena på öppnaförskolan gör så säger han - mamma sjunger fel, såhär sjunger man.

Jag försökte få Kian att kryssa över de saker han ville ha av tomten. Men han kladdade mest i hela katalogen.
Men jag kommer ihåg myset med att få sitta och kryssa över det vi ville ha. Eller eftersom vi var flera skrev alla sin bokstav över det man önskade sig.

Ska efter skrivandet försöka få någonting gjort. Jag skulle behöva tvätta... har en del som ligger och väntar här.
Sen skulle vi behöva gå iväg och handla lite... vad ska man äta för mumsigt i dag då?


Meddelande till moster Becca!

Moster Becca!!!!
de här bilarna fattas i min samling så att du vet ;) bara ett tips nu till jul och så eftersom jag har varit så otrooooligt snäll

/ Kian




Byte av blogg

För er gamla godingar som läser min blogg så har ni nog märkt att jag bytt blogg. Kände att jag behövde lite förändring och nu när man ändå inte får betalt på metrobloggen så why not.
På blogg.se går ju sidan att göra tusen gånger läckrare desutom.. inte för att jag blivit nån hejare på det än men snart så ;)

Man kan ju hoppas att man får några nya läsare också. För er som inte läst tidigare.
Jag heter Emilia Ruth och är "en sån där" ensamstående mamma till min goding Kian som föddes i oktober 2007.
Han har allså nästan nyligen fyllt två år så vi har full rulle här hemma hela dagarna. Han har inte börjat på dagis riktigt än utan är hos sin mormor och morfar de tider jag jobbar.Jobbar juste.. jag jobbar inom avlösa service hos några familjer där barnen har något slags funktionshinder.
Jag trivs toppen med det jobbet och funktionshindrade är något jag även hoppas på att jobba med i framtiden.
Jag tog studenten i somras och känner ingen stess, inte riktigt än : )

Och vad skriver jag här då?! Till mestadels har det varit en allmän uppdatering om vad vi gör om dagarna.. då jag vet att familj och vänner vill veta var man håller hus :)
Men nu i fortsättningen ska jag även försöka variera lite.... ni får se :)

Klockan börjar bli mycket och det är sängdags.. vi hörs mer imorgon!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0