Shopping-glad kille.. & mamma :)

Vilken mysig dag vi har haft! En lugn morgon. Först upp klockan 6. Kian gick på pottan och verkade pigg... men la sig snällt i soffan och jag tänkte att chansen att han somnar är större om jag inte slår på tvn.
Vi somnade båda två om till klockan 9.. skönt : ) Alldeles för tidiga morgnar är inget för mig...

Senare var det planerat att vi skulle träffa älskade och saknade vänner Joanna och Isakmen så var hon tvungen att jobba. Så vi åkte ut till Eriklund för att handla lite nya kläder, till mig den här gången. På Eriklund hittade jag ingenting. Men Kian fick sin carsbil som jag lovade honom ifall han var snäll medans vi gick runt.
Och allt gick super... jag tror han har förstår att det lönar sig att vara snäll ibland... även om man inte kan få en leksak så fort man är snäll.
Men ska jag gå runt och handla kläder en längre stund är det klart att han ska få något att se fram emot också.

Jag hittade en del plagg, och är nöjd med det mesta.. Ingenting som behöver lämnas tillbaka iallfall :) Det kommer alltid till användning vid något tilfälle.
Dagen avslutades med god mat och gott sällskap ( spicy hot med mamma )

Har tvättat lite ikväll, men har det mesta kvar.. imorgon ska vi ägna dagen och tvätt.
Senare på eftermiddagen kommer Kians pappa, farmor, faster och kusin på besök... lite försenad julklappsutdelning och fika blir de : ) mysigt!

Godnatt på er!




Nu blir de busborgen

Vi har precis ätit en god skinksallad... mm godaste på länge. Har köpt hem en massa gottis som jag kan göra olika sallader av.. så ett till försök att gå ner i vikt, jajemen.

Snart ska vi iväg till busborgen och busa för fulla muggar.. kian är världens gladaste kille idag : ) goungen!
Vi hörs senare!

Strålande jul

Tänkte bara skriva lite snabbt här innan jag somnar här i soffan.

Våran jul har varit hur bra som helst! Julafton firades med lite släkt till oss.. farbror m. fru och kusiner :)
God mat...jultomte... paket...kortspel....knäck... ja allt det där som hör till fick vi ta del av : ) Jag trodde Kian skulle vara skraj för tomten men inte alls. Han bad tomten komma in och frågade ifall han hade några paket. Tomten fick dessutom en stor kram innan han gick idare till de andra barnen som också ville ha sina paket ; )

Kian verkade bli nöjd iallafall. Nästan alla paket innehöll en carsbil... och det är faktiskt det enda han har velat ha när man frågat. Men jag köpte pussel, målarbok och kläder för lite variation :) dock slängdes det bara åt sidan när han såg va de var.

Jag fick fins presnter jag med. En mysdress jag ville ha, digital fotoram, smyckeskrin och pengar till en shoppingrunda.. över förväntan men tacksam : )

På juldagen kom min mobror och mina två kusiner. De fick sina paket och vi umgicks innan jag skulle ut på kvällen. Bowlade med Jenny och Ellen.. efter det skulle kvällen sluta var det tänkt, då jag skulle jobba dagen efter. MEN ICKE. Vi gick vidare krogen... mkt folk och en superkväll måste jag säga.... tack tjejer för de!
Sliten dagen efter men jag mådde som förtjänade och jag piggnade till under dagen..

Jobbat idag också.. men ledig hela nästa vecka om dom inte ringer såklart, det hoppas jag att dom gör.

Hoppas eran jul varit underbar!










God Jul!

Igårkväll åkte jag till fagersta och umgicks med min vän Pilja...... long time ago. Mormor erbjöd sig att vara barnvakt så att jag kunde åka...
Det blev en sen natt och upp tidigt med tåget för att ta mig till jobbet som gick super.
Direkt efter det kom Joanna och hämtade upp mig och Kian, så vi gjorde henne sällskap för en stress-sista-minuten-julshopping.. Slank ner lite för mig också. Ännu ett paket till mamma. En kavaj, tunika, linne och leggings till mig själv : ) Nu har jag iallafall något att ha på mig till både jul och nyår... tack för de!

Innan vi åkte hem var vi förbi Viktor m. familj som ville ge Kian lite klappisar : ) En carsbok och en mysig morgonrock med cars på fick han.. folket vet vad han gillar : )

Det ska bli så mysigt med julafton imorn.. ops.. idag : ) Jag har hjälpt mamma att julstäda lite och just nu sitter jag med ansiktsmask och taggar inför en efterlängtad jul.. God jul på er!

: )

Vi är friska och krya igen, har varit de ett par dagar nu : ) bara lite snoriga men det hör ju till dessa tider tydligen.
Igår hade vi en trevlig dag på stan, mamma, jag och Kian. Vi handlade lite extra julklappar och tog en fika... köpte även lite ansiktsmasker, hårfärg, kläder och annat som man behöver ibland. Så nu är jag mörkhårig igen.... känns mycket bättre. Jag tröttnar alltid så fort jag färgar det lite ljust. Det här känns iallafall som jag : )

Nu sitter Kian och tittar på Rorri.. han ska duscha och sen ska vi gå till öppna förskolan... får se vad dagen bjuder mer på. Måste iallfall ner på stan snabbt och köpa en tröja jag hittade igår.

Och nu är det nära till jul : ) UNDERBART!

God morgon!

Kian har inte spytt något mer iallfall, skönt de....... han är pigg som en lärka och sitter just nu och leker med sin lilla dator.
Han har blivit jätteduktig på bokstäver faktiskt.. tänk vad den där datorn har lärt honom : )
Vi ska snart äta lite frukost. Lite senare har jag tänkt att vi ska åka lite pulka... det blir den första turen iår.

Sjukling.. igen

Precis när jag skulle lägga mig strax innan 3 tiden inatt vaknade Kian.... låg och mös en stund och rätt som det var började han hosta och kräkas. Det var bara att hoppa in i duchen och när jag skulle lägga ner honom, samma sak igen.
Efter 2 duschar var han inte speciellt trött, så vi la oss i soffan och tittade på tv. Det tog en bra stund innan vi somnade och vi somnade nog inte förrän halv 6 imorse.

Blev några timmars sömn sen skulle pappa skjutsa mig och mamma ner på stan medans han och Kian skulle ha lite morfar tid. Men först skulle vi handla mat. När vi precis svängde in på parkeringen kräktes han världens! Hmm.. jag som trodde det han spydde av sin hosta men så var det visst inte. Det var bara att strunta i att handla mat.
Vi torkade av honom bytte kläder sen hoppade jag och mamma av på stan.. det var ju planerat att vi skulle julhnadla det sista och jag har ingen lust att springa runt på stan med Kian och riskera att han åter igen blir sjuk... till jul och allt.
Men lite halvdåligt samvete sprang vi runt i affärer och jag hittade allt jag skulle ha.

Vad skönt.. nu är allt fixat! Jag har till och med salgit in alla julklappar och man kan ju lungt säga att vi kommer ha en nöjd liten kille hemma bland sina cars prylar.
Bara att be en bön om att Kian ska bli frisk snart så är vi fit for fight sen!
Han har inte spytt något mer idag/ikväll iallafall trots att han ätit lite köttbullar och potatismos men får se hur det blir inatt. Lite kinkig har han varit men annars en go och glad kille : )

Nu ska jag slänga mig i soffan sen somna gott....



Hejdär

Blev ingen vidare uppdatering igår. Jag mådde pyton med magont och illamående och somnade tidigt. Klockan 7 ville lilleman upp men jag var inte lika sugen på de. Men vad gör man? Det blev ett bad och sen tittade vi på barnprogram hela morgonen.

Nu sitter vi hos mamma som vi blev hembjudna till då jag mår lite dåligt fortfarade. Hon tyckte jag skulle få sova en stund och det skulle vara skönt faktiskt. Men som vanligt när man blir erbjuden att lägga sig och vila så gör man det bara inte.
Men snart blir de lite fika.

Dagens... på väg hit åt vi lite mat på pizzerian då ajg inte ätit sen igår lunch... och jag spelade lite där inne på maskinen och vann 350 kronor.. aldrig fel det:) Nu kan jag köpa de där urläckra jenasen till Kian utan att få dåligt samvete för att jag spenderar på sånt vi egentligen inte behöver. wie

Innan jag somnar

Min goding!





Men hinner inte mer ikväll.. ska dra på mig en ansiktmask, kika two and a half men.. sen zzoova gott! puss gonat!


Julkänsla !!!!

Underbart att vakna imorse! Hur mycket snö som helst har kommit nu... äntligen får man lite julkänsla och det är väl tur, för det är ju inte lång tid kvar alls. Och Kian blev nog lyckligare än jag. Ända sen han fick - det snöar i teletubbies har han längtat efter att snön ska komma så att han kan få bygga en stor snögubbe.
Nu får vi bara hoppas att det är kramsnö, annars blir det lite svårt.

Vi är utvilade trots en jobbig natt.. eller vakennatt kanske man ska säga. Låg vakna en bra stund, men fick en rejäl sovmorgon fram tills 10 imorse. Tråkigt nog missade vi mammas avslutning.
Men senare blir det iallafall öppna förskolan med Joanna och Isak, som vi har saknat dom!

Men nu ska jag göra irodning lite frukost här hemma.. puss!

Rörigt!

Dagen har varit toppen. Alltid lika roligt att leka med min lille vän G.... vilket jobb jag har! Lämnade honom runt 7 tiden sen åkte vi med pappa till lillasyster Julia på hennes boende. När vi kom drog hon på sig ytterkläderna så det blev ut och åka en sväng med henne. Åkte först och hämtade mamma från träning sen blev det kvällsmat på donken...... hela familjen - beccy... grrr kom hem nu du.

Klockan var efter 20 när vi kom hem. Det var bara att dricka välling, borsta tänderna och kissa sen gick Kian och la sig självmant.. han vet vad som gäller efter kvällssysslorna.

Vi träffade Viktor lite sväng idag, han kom förbi och hejade och lunch. Kul att allt går bätte! Kian blev jätteglad över att se sin polare. Det var ju trots allt 2 månader sist.

Nu ska jag betala julklapparna jag har fått hem.... jag är nästan helt klar nu! Kians pappa och julia....sen är det klart...och fattigare har man blivit :)





Hallådär :)

Godmorgon! Vilka sovmorgar man får här då! Klockan 9 klev vi upp och åt frukost. Vi har gjort ordning oss och Kian ligger och vilar just nu efter en busig morgon.

Igår blev det ingen uppdatering kom jag på. Vi var iallafall på öppnaförskolan hela ftermiddagen. Julpysslade en del och lite av Kians pyssel pyntar redan lyan :) Jättefint

Idag blir de lungt.. en stund till. Sen ska jag jobba : ) Får se vad vi hittar på men ser iallfall fram emot de. Det har inte blivit så mkt jobb å senaste.

Julstäd

Nu har vi tagit en paus i allt stök hemma. Vi håller på att tvätta och storstäda. Det är nästan alltid fint hos oss till ytan men nu har vi tagit tag i det man inte ser, det vill säga att damma, rensa gardrober osv :) Julstädning på ög nivå.
Lillemannen har varit hjälpsam och har inte klagat på alla vändor ner i tvättstugan.
Han sitter och tittar på teletubbies just nu, och strax ska jag göra iordning mat...

Inte nå roligt väder alls att gå ut i, tröttsamt! Vi har inte gjort mer än att gå ut för att posta ett brev, dock tog vi inte den närmast bara för att ha en anledning att vara ute.. nu vill vi ha snö!


andra advent

Vi vaknade precis här hemma :O värsting.... och vi är båda utvilade och pigga. Nu ska vi fixa iordning oss sen kommer pappa och hämtar oss. Det blir en adventsfika hemma hos mina föäldrar med goda vänner :))

Time to go, puss!


Lugn och skön helg

Vi har haft en mysig helg hittills. Igårkväll gick jag och Kian till STORA godisaffären och gissa vem som var övelycklig. Kian pekade på varenda godis och sa vill ha den, vill ha den! Vi fick med oss en stor påse som vi mumsade i oss till idol.
Han somnade sent och vaknade sent imorse. Fick en sovmorgon till klockan nio. Senare kom mamma och pappa och hämtade oss så vi fick följa med ut till åsby... hur fina grejer som helst har dom... om man bara hade obegränsat med pengar :))

Fick iallafall med oss lite hem som ni ser nedan... 3 söta ljuslyktor, hjärta med text - njut av livet, en ljusboll till ians fönster och en välkommenskylt.
Köpte ett par gardiner till mitt lilla köksfönster men som har jag inte satt upp än.

Nu ska jag datornörda fram tills inatt, de sista klapparna ska inhandlas.








Today!

Kian vaknade för någon timma sen. Han var ledsen och sa att han var sjuk och pekade på magen. Sen säger han - jag måste kissa. Så antagligen var han så kissnödig att han fick ont. Han är iallfall jätteduktig utan blöja. Nu har han varken på dagar eller nätter.
Från att alltid ha blöja till att vara helt blöjfri tog bara tre veckor..... han kan han :)

Idag är en stor dag! Kian ska träffa sin pappa Bazze som nu har kommit hem från Norge. Han kommer och hämtar oss så ska vi åka till Ikea och kika lite + lunch där.

Dags för frukost, puss!

God kväller

Kian ligger och sover gott..ingen jobbig hosta hittils. Hans sjukdom, vad de nu än är, pendlar verkligen. Mamma oc jag har kikat på filmen juno :) den är lite speciell med mysig! Duschat har jag också hunnit med. Lika bra att göra det nu, för imorn finns ju ingen tid. Kian har under sjukdagarna varit en riktig klängapa som bara ska sitta i famnen och inte hos någon annan än mig dessutom.

Imorgon kväll ska jag jobba, skönt faktiskt. Man blir lätt rastlös för att inte tala om TRÖTT när man varit hemma flera dagar i sträck.

Pussgodnatt!


Stackars min lilla kille

Ännu en lugn dag hos mamma och pappa. Vad annars när lilleman är sjuk? Eller han har varit pigg under dagen, inte haft feber utan bara varit snorig. Vi tog iallfall en promenad runt lunch idag, då gick vi förbi biblioteket och lånade några filmer. Dom vi har är rätt tjatiga efter att han sett dom sjuttioelva gånger.

Kian somnade vid 7 ikväll, för natten trodde jag. Men rätt som det var kräktes han ner hela sig själv och sängen. Så det var bara att hoppa in i duschen och nu sitter vi här och tittar på pingu. Men trött verkar han vara. Jag hoppas verkligen att den här sjukan går över snart, tycker så synd om han. Man undrar ju vad det är för influensa. Dock har ju jag klarat mig under de här dagarna förutom en förkylning.
Vill att prinsen ska må bra igen.

RSS 2.0