Kärlek!!



Hejhopp

Hej, minns ni mig? Nämen fy på mig för dålig uppdatering... inte kan man skylla på att man har mycket att göra om dagarna.
Jobbar knappt heller, för det är dåligt om jobb just nu verkar de som.
Kian och jag bara glider hela dagarna. Dom senaste dagarna har ju bjudit på sol till vår glädje. Och det har inneburit några turer till lekparken, promenader och utelek.

Igårkväll somnade jag klockan 7 med lilleman. vaknar klockan 8 och ska kolla på tv men somnar inom en kvart. Klockan 12 vaknar Kian och jag lägger mig därinne sen sov vi vidare till halv 8 imorse : ) Vi vaknade iallfall upp hur pigga som helst och Kian har bara haft en glatt humör hela dagen. Inte ofta det händer annars, 3 års trotsen är inte att leka med !

Just nu är vi hemma hos mamma, innan vi kom hit var vi ner en snabbis på stan för att handla lite till valborg. Men nu ska jag försöka få med dom andra på en promenad i skogen.... om dom kan slita sig från filmen :) pussokram

Big sis!

Någon gång i livet tror jag det är bra att vara ifrån sitt syskon en längre period, man inser då hur mycket dom betyder och man behöver dom. Sis har nu varit borta i 9 månader och är hemma om endast 3 månader och jag saknar henne massor! Det hade jag nog aldrig kunnat sagt förut, man tog sig inte tid till att ses ofta alls och tjaffsade om allt och inget.... men nu sis när du kommer hem kommer du inte blir av med mig : )


Renovering för hela slanten

Pigga och ett glatt humör! Igår var en underbar dag. Hur härligt väder som helst. Vi började med en promenix ner på stan och åt lunch med Ellen + gick runt i lite affärer. hem till mormor snabbt och packa lite fika sen en tripp till stora lekparken där vi träffade Viktor. Efter det blev det renovering fram till sena natten.
Vi har sovit mycket gott inatt + att jag fick lite sovmorgon... sitter aldrig fel.
Idag är det inte strålande sol precis men man ska inte klaga. Då kan jag med gott samvete ta mig till lägenheten och fixa lite. Nu har vi bredspacklat hela lägenheten, slipat och rivit ut hela köket. Ser ju inga förbättrningar precis men idag ska det börja målas : ) först med en grundfärg.

Får se om Kian vill haka på, en liten stund går nog bra. Men nu ska vi leka med Kians bilar. Idag kom ännu en bil på posten. Över 100 bilar nu.. vad säger man? Bortskämd men nu får det vara nog! haha ! Ha en bra dag, pussokram

Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag! Äntligen fick man vakna upp med strålande sol som höll sig hela dagen.
Vi har spenderat vår dag inne ändå, gick till öppna förskolan men gick tidigare för att hinna vara ute i solen. Kian & Nadja lekte på i lekparken hur bra som helst. Dom lekte jaga i klätterställningen och gjorde oss mammor lite rädda. Kian som annars är lite feg och säger - mamma hjälp mig, tuffade till sig och skulle göra allt på egen hand.

När vi kom hem hade vi fått post och till vår glädje fick vi hämta ut ett paket. Kians nya vindjacka... hur snygg som helst! Sen kom mormor förbi med 4 nya carsbilar till honom, gissa om han varit en glad kille ikväll?!


Dagens skratt:
När jag kom ut från duschen imorse hörde jag Kian sjunga så jag smög ut för att se vad han höll på med. Då står han dansande framför spegeln och sjunger Manboy manboy, you can call me manboy... om och om igen. Gissa om jag fick mig ett gott skratt : )

Hej där!

Hej hopp!
Startade våran dag med bus på öppna förskolan. Kian hade roligt som vanligt och lekte för det mesta i sin ensamhet.. som vanligt : ) Han är riktigt duktig på att leka själv.. förutom hemma såklart. Han har blivit en stor kille och har en riktigt livlig fantasi och har börjat leka rolllekar. Det är så roligt att se ! Har försökt få med lite på film, men så fort kameran kommer fram springer han iväg.

Efter öppna förskolan tvingade jag med mamma att åka till Ikea med oss. Vi kollade på kök och jag har ännu en gång bestämt mig för ett nytt kök. MEN NU HAR JAG BESTÄMT MIG. Det kommer bli stilrent och snyggt!

En tur på leksaksäffären där Kian fick ännu en cars bil. Snart blir det att slå till med hundracarsbilarjubileum : )
Avlutade med en glass i solen.. härligt!

Är riktigt trött just nu, eller snarare trött hela dagarna. Jag har dragit på mig en fet förkylning som inte vill ge med sig. Annars mår vi fina fisken.


Fix

Det börjar ta sig i lägenheten nu... eller man ser inga förbättringar då varenda vägg är bredspacklad och köket är borta. Men nu är skitgörat strax över och man får börja fixa och dona så man ser lite resultat.
Har iallfall bestämt mig för tapeter och färger..... kommer bli hur bra som helst!

Kian och jag spenderade hela dagen på öppna förskolan, mys! När vi kom hem var han hur trött som helst och jag förväntade mig en lugn kväll med lite kvällsfika framför en film. Men då stapplar mamma och pappa in och det var bara att dra vidare mot lägenheten. Mormor mös hemma med Kian.

Imorgon var det tänkt jag skulle jobba, men det hade dom tydligen glömt bort.. trök ! Får se vad vi gör imorgon istället.... en tripp till lägenheten om jag lyckas roa Kian där.



De här tapeterna från Midec hamnar på Kians väggar, bara jag hittar dom i butik


Dagens;

Har varit i lägenheten ikväll och fixat och donat. Bland annat har jag skrubbat hela badrummet. Riktigt nasty.. det kändes som att städa på en offentlig toalett, så dåligt städat var det ! Men iallafall skruvade vi ner lite kök också. Åh jag kommer inte sluta tjata för jag längtar så gaaalet mycket!

Kian var hemma med mormor ikväll med, det tycker han om ! Dom hade haft torsdagsmys med lite film och gott. Imorgon hoppas jag han vaknar på gott humör, då ska han nämligen få påskägg. Mysigt med påsk, men tråkigt nog jobbar jag hela helgen. Och kvällarna kommer förmodligen gå åt till renovering. Men de blir nog bra ändå.

Lunchade och solade med Joanna idag också, mycket mysigt... och ni ska bara veta hur röd jag är just nu.. hoppas de lägger sig under natten och övergår till brun färg. Intressant?! Nej nu ska jag kika tv och dricka påskmust. Pussokram!

RSS 2.0