Skönt att få slå sig ner

Måste säga att jag fått mycket gjort idag. Ganska skönt med en hemmadag ändå. Städa ett rum, leka emellan och sen vidare till lek och vidare... jag ni fattar ! Annars blir det ju alltid bara att stressstäda vilket ofta bara blir ytligt. Så är det när man ska lyckas hålla många bollar i luften.
Men Kian har varit på bra humör precis hela dagen och glatt hjälpt till att fixa här hemma.
Men skönt när han somnade ändå, att bara få sätta sig i soffan och vara. Imorn väntar en dag på öppna förskolan. Det ser vi fram emot!
Sen efter de blir de nog till lägenheten och fixa... ännu en sak att se fram emot!


Vi unnar oss en slappardag

Vi har en riktig slappa hemma dag idag, det måste man få ha ibland ! Kom på iden att börja packa lite smått redan nu.. iallafall rensa skåp på sånt som ska slängas och sparas. Just nu är de mest rörigt.. Varenda grej man plockar fram vill Kian leka med.. speciellt julpyntet och tomtarna.. en har han redan lyckats hugga av luvan på : ) haha!
Skönt att bara ta de lungt idag. Ska se om det finns någon tvätt tid också. Sen ska vi bara mysa och titta på någon film men nu ska de först och främst ska de fixas lite lunch
Ha en fin dag !



Älskling!


Gamla goa vänner !

Denna härliga dag har bjudit på sol som resulterar i glatt humör. Jobbade mellan 11-16, och vem kan klaga när man kan vara ute och glassa i solen :) Efter jobbet mötte jag upp min fina och saknade vän Helena. En evighet sen vi sågs så det var verkligen på tiden. Den tjejen har man verkligen saknat ! Men med tanke på att vi båda är lika slarviga, tappar mobiler, byter telefonnummer hit och dit har vi inte ens hörts av på något halvår trots att vi varit som piff och puff.
Mycket att prata om hade vi såklart.. så de blev en visning på nya lägenheten och en promenad.

Efter promenaden tog vi bussen hem och Kian hann inte mer än dricka sin välling och varva ner framför en kort film innan det var dags för han att sova. Han och hunden Hugo sussar gott nu.
Hunden köpte vi på marknaden här i helgen, har riktigt tar hand om den. Matar, går promenader och hjälper hunden att kissa ( på toaletten ) Äntligen en veckas ledighet med hjärtat, får se vad man ska hitta på : )




Bästa

Vi vaknade tidigt imorse, på tok för tidigt. Trots att han la sig runt halv 10 igår. Jag satt uppe och kollade på eurovision och jag blev inte nöjd med resultatet alls. Min favorit och framtida man, Israel gick de inte alls bra för....

Igårkväll hade jag en storstädar kväll. Piskade mattor, torka lister osv. Så jag ska slippa världens jobb sen när det är dags att flytta, nu är de nära. Pappa skulle köpa golv idag så de läggs klart i veckan : ) Sen är det bara småfix kvar med lister och så : ) det kommer bli så fint ! Och var beredda på en hejdundrans inflyttning fest..
Så kul att Kian också ser fram emot att flytta, han pratar ofta om de. Det glädjer mig. Men den här flytten kan bara bli till det bättre.

Men nu ska jag rusa till jobbet.. vi hörs !


God morgon!

Hej hopp! Här är vi vakna sen en halvtimme tillbaka ungefär. Som vanligt så somnade jag när jag nattade Kian och sov hela natten. Skönt såklart att sova ut men ingenting fick man gjort igår kväll.
Gårdagen var en trevlig dag. Var ner på stan med min mamma och min morfar. Morfar skulle shoppa kläder och när han var klar med de gick vi och käkade tillsammans.
Sen vidare till min mormor för fika.

Kians pappa Bazze hämtade oss där sen åkte vi hem till oss. Kian var på stålande humör och tyckte det var jättekul att ha sin pappa här. Man märkte på ngt sätt att han var riktigt stolt.
Ska försöka se till att det att det inte tar så lång tid till nästa gång dom ses.

Idag blir de jobb mellan 14-20.. blir kul att få jobba lite !





Soft helg här

Hejdär.. har varit en lugn och skön helg. I fredags hade vi en superhärlig dag på Parken Zoo. Bätte väder och sällskap kunde man inte få. I lördags blev vi bjuda på lunch hos Emil och idag har vi fixat i lägenheten. Tapetserade vardagsrummet som blev så grymt snyggt !

Nu har jag en ledig vecka framför mig och jag hoppas att det fina vädret kommer tillbaka så vi kan hitta på massa skojigheter. Annars bokar vi nog in busborgen någon dag iallfall. Imorgon blir de iallfall en tvättdag.. ska nog hinna med en tur till lekparken däremellan. Dessutom har vi ett paket att hämta ut imorn. Lite sommarnytt till garderoben behöver fyllas på. Men nu prioriterar jag Kians. Annars går pengarna till lägenheten. Känns lite surt.. men snart är vi där och kan leva gott igen :))))

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fresch igen.. ser ut som ett skatbo i håret och sitter i sunkiga kläder.. det gillas inte !



Extreme home makeover

Euu.. ofräscht va? Men snart kommer efterbilderna.. och vilken skillnad de kommer bli ! Idag har vi varit på Ikea som vanligt och köpt lite mer grejer. Köket börjar iallfall bli klart nu. Och nästa projekt är fondtapeter och golv..
Ett riktigt projekt med den här lägenheten men man får tacka pappa som är så snäll som lägger ner all sin lediga tid på vår lägenhet. Dessutom har ( jag ska inte säga vi ) utan han inte tagit anlitat någon utan gjort allt på egen hand.

Ett stort fett tack till min papi!









det är bra underbart

Sovmorgon till kvart över 9.. u n d e r b a r t.
Vaknade av att mamma på väg till jobbet kom hem hit och väckte oss. Riktigt utvilade är vi iallfall. Idag ska vi till öppna förskolan och ha det bra och efter de blir de lite fortsatt arbete i lägenheten.
Tar längre tid än planerat.. men det kommer bli så galet bra och jag kan inte annat än längta ! Slänger in lite bilder av lägenheten ikväll.... så som den såg ut innan arbetet började : )

Men nu blir de fortsatt bus... pussokram!


RSS 2.0