Mys med vänner!

En mysig eftermiddag hade vi och våra kära vänner. När dom kom fick barnen bekanta sig lite med varann... det var så länge sen sist ! Kian cars token visade upp alla sina bilar för sin carstokiga kompis. Förvånande hur bra de kunde samsas om bilarna!
Vi gjorde iordning tacos och förväntade oss en riktig mysig måltid.. men icke! Det kladdades, kastades, spottades... ja under bordet var det nog minst två måltider som låg.. och vi mammor hade klart fullt upp med att hålla barnen skapligt rena. Det slutade iallafall med att Kian fick hoppa i badet och att en bajsblöja skulle bytas : ) precis såsom det ska vara : ))

Busbarnen fick titta på film efter det så vi skulle få en lugn stund. Dom lekte för det mesta och det gick bra. Kian har annars en tendens till att vara lite elak mot andra barn som är mindre.. ( då jag är med, eftersom jag måste testas)

En helmysig dag som helt klart ska göras om inom kort!!

Idag har det varit jobb... rätt trist med tankte på det här skitvädret. En sak om det vore mindre än 10 minus, då kunde man åtminstone åkt lite pulka eller tagit kortare promenader.. men inte ens de går i de här vädret.

Nu ska vi frossa i mammas tacogratäng, mums!



Kommentarer
Postat av: joanna

Ni är heltklart bäst!

2010-01-09 @ 23:19:59
URL: http://mammatillisak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0