Gamla goa vänner !

Denna härliga dag har bjudit på sol som resulterar i glatt humör. Jobbade mellan 11-16, och vem kan klaga när man kan vara ute och glassa i solen :) Efter jobbet mötte jag upp min fina och saknade vän Helena. En evighet sen vi sågs så det var verkligen på tiden. Den tjejen har man verkligen saknat ! Men med tanke på att vi båda är lika slarviga, tappar mobiler, byter telefonnummer hit och dit har vi inte ens hörts av på något halvår trots att vi varit som piff och puff.
Mycket att prata om hade vi såklart.. så de blev en visning på nya lägenheten och en promenad.

Efter promenaden tog vi bussen hem och Kian hann inte mer än dricka sin välling och varva ner framför en kort film innan det var dags för han att sova. Han och hunden Hugo sussar gott nu.
Hunden köpte vi på marknaden här i helgen, har riktigt tar hand om den. Matar, går promenader och hjälper hunden att kissa ( på toaletten ) Äntligen en veckas ledighet med hjärtat, får se vad man ska hitta på : )




Kommentarer
Postat av: Joanna

Haha kians hund, är de en som skäller å går?? Isak har också en sån från marknaden som han matar å han får också kissa på toaletten;) Haha!!

2010-05-31 @ 09:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0